Сряда, 24 Юли 2024

Нина Добрев и Джоузеф Морган се закачат в Twitter

Печат Е-мейл
26 Март 2011

Нина Добрев и Джоузеф МорганКанадската актриса с български корени Нина Добрев явно се разбира добре с новия си колега в сериала "Дневниците на вампира" Джоузеф Морган. Двамата се надпреварват да си разменят съобщения в Twitter и да се закачат един с друг, пише bliasak.bg.

"Мрачното време навън ме кара да се чувствам странно. Все едно живея в един от епизодите на "Дневниците". Аз съм Елена, а Катрин е по петите ми (б.р. двете героини на Нина)... Съзнанието ми си прави шеги с мен... Толкова е рано, а вече е тъмно. Вали като из ведро. Нащрек съм, защото очаквам някой да изскочи от сенките и да ме ухапе", пише Нина Добрев в профила си.

"Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне", отвръща й Джоузеф Морган, когото много скоро ще видим като древния вампир Клаус в сериала.

Актьорът също така използва страницата си, за да подклажда интереса на феновете на поредицата към героя си с реплики като:

"Злото е въпрос на гледна точка" и "Отмъщението ми тъкмо започна! От векове чакам да дойде моето време и най-после то е на моя страна!".

Прочита: 6880

Коментари (1)

...
ааааааааааааааааsmilies/smiley.gifsmilies/wink.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/grin.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gif:
Psmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gif:- *smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gif
smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gif
[img][img][
url][url][url][url][url][s][s][s][s][s][s][u][u][u][u][
u][u][i][i][i][i][b][b][b][b][/b][/b][/b][/b][/i][/i][/i][/i][/u][/u][/u][/u][/u][/u][/s][/s][/s][/s][/s][/s][/u[/quote][/quote]smilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/shocked.gifsmilies/shocked.gifsmilies/shocked.gif
анонимен , 25 февруари 2012 18:46

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.