Четвъртък, 23 Май 2024

Елица любимка на Фейсбук, Д. Бербатов ще получи в "Манчестър" приз за най-надута звезда

Печат Е-мейл
22 Ноември 2011

Димитър Бербатов и Елица ТодороваЕлица Тодорова грабна поредна награда. В българския вариант "Гран При Топ 10" на "Звездите във Фейсбук" тя получи приза за "Любимец" с най-много посещения в профила, предаде АСН.

Певицата спечели специалната грамота за вдъхновяващото българско хоро на музикалния фестивал в Берлин това лято, за което агитираше в социалната мрежа.

Така най-високо оценената ни звезда на "Евровизия" пребори останалите конкуренти за любимец във Фейсбук като Слави Трифонов и Милен Цветков.

По време на награждаването Елица изпя без съпровод в клуб "Дежа Вю" българската песен, обиколила Космоса, "Излел е Дельо Хайдутин".

За силни послания в мрежата бе наградена и журналистката Михаела Петрова. Димитър Бербатов пък ще получи в Манчестър приз за най-надута звезда, а Денис Ризов заслужи наградата за най-неуморна известна личност. Николета Лозанова е отличена като най-актуалната дама, а проф. Вучков бе избран за най-сърдития в мрежата.

Прочита: 4385

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.