Събота, 27 Юли 2024

Радо Прашката първият участник в родно сексриалити

Печат Е-мейл
15 Май 2012

Радо ПрашкатаОт юли месец ще започне първото по рода си сексриалити у нас. То ще се казва "Биг Бос" и ще се излъчва онлайн. Организаторите на шоута са фирма "Клуб Армагедон" и Ротари клуб. Те съобщиха, че наградата за победителя ще бъде по-голяма от всички, давани до този момент за риалити формати в България.

Подготовката вече е започнала, като в Банкя се строи къщата, в която ще се снима предаването. В нея ще живеят 7 жени и 7 мъже, като случващото се между тях ще бъде излъчвано без цензура и подбиране на кадри.

В момента вървят кастингите за участниците, които ще продължат до края на месеца. Вече са избрани първите двама - 28-годишният Радо Прашката, който е познат от участието си в "Биг Брадър", и 31-годишната Джесика, която е модел, съобщи Gossip.bg.

Шоуто ще може да се гледа от сайт, който все още не е готов. Гледането обаче ще се заплаща, като такстата ще е седмична. Независимо от това, че излъчването няма да е безплатно, шоуто със сигурност ще има доста широка аудитория, защото такова нещо се прави за пръв път у нас, а може би и по света.

Прочита: 4602

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.