Петък, 09 Юни 2023

Златотърсачката

Печат Е-мейл
18 Декември 2011

 Сигурно си се чудил как е възможно толкова красива жена да бъде с теб и да те обича. Някои хора го наричат любов, а други смятат, че това е заради парите, които си скътал. Поне един на всеки 5 се е сблъсквал с такава чикита и е твърде глупав, за да разбере, че тя обича повече сухото в банката, отколкото достойнството в гащите. Това е онази жена, която е готова да те изнасили за няколко диаманта или дебитна карта за разходка в мола и много други прищевки. Mъжката аудитория забелязва тези златотърсачки много късно, а това е проблем. Ако новата ти приятелка се интересува от тези неща, тогава ти препоръчваме да хвърляш кърпата и да си търсиш нова изгора.

Първата среща - Мястото, в което правиш най-много издънки и опитваш да се откажеш по-бързо. Егото е голяма работа и ще те накара да й кажеш с какво се занимаваш и каква заплата взимаш. Няма да пропуснеш и да разкажеш за готината почивка в САЩ и много други приятни моменти. Ако очите й заблестят, ще трябва да разпознаеш любовта от пръв поглед в банковата ти сметка. Ако си добра цифра, тогава може да те огрее още на първата вечер след плащането на няколко сметки и купуването на малък сувенир за няколко хиляди.

Изненадите - Не е достатъчно да й напълниш гушата с пари, но ще трябва да я изненадваш постоянно и да я разхождаш като кученце. Златотърсачката никога не предлага мястото за среща, защото предпочита ти да го избереш. Егото отново участва в твоите решения и ако редовно заплащаш сметката, тогава е сигурно, че нещата не вървят на добре. Можеш да я пробваш с добрата стара фраза "Забравих си портфейла!" и да видиш нейните реакции. Ако ти се е случвало повече от един път, тогава си имаш такава приятелка.

Всяко удоволствие се заплаща - Не искаме да сме толкова груби, но сексът с тази привлекателна дама е доста скъпо удоволствие. Проблемът е, че тези представителки на породата са наистина много красиви и си знаят цената, а ти си толкова щастливо дървен, че си готов да си продадеш и бъбрека, за да се събудиш до нея. Нищо няма да каже по-добре "Обичам те" от някое свежо бижу или романтична вечеря в най-тузарски ресторант, където ще опустоши кухнята и ще те гледа невинно. Ако не изпълняваш всичко по нейния спонтанен план, доста вероятно е скоро да си търсиш нова приятелка, защото е очевидно, че не можеш да издържаш тази. Може би не си толкова богат, колкото си мислиш.

Спонсор - Ако си с нея от няколко години, нормално е да й помагаш с финикийците от време на време. Случва се на всеки да обърка банковия бюджет, но когато това става по-често и умишлено, е време да се осъзнаеш. Ако твоята другарка е безскрупулна и няма никакви проблеми да те друса за пари, тогава трябва да забележиш сигурния знак, че имаш златотърсачка у дома. Предполагаме, че искаш връзка, а не спонсорство, и сме сигурни, че има поне една жена, която предпочита съдържанието на гащите ти, отколкото финансирането, но това е само според нас.

Аксесоарите - Тя не е от хората, които си лягат с някой за една вечер, но ако този някой има последен модел на щутгартска автомобилна компания и й подари нещо, за което си мечтае отпреди 5 минути, тогава е готова да се превърне в най-добрата актриса. Проблемът е, че продължава да се среща с такива далечни "приятели", които да я обогатяват материално. Трябва да се замислиш, когато видиш нейните притежания, за които би трябвало да работиш цял месец.

Малките неща не могат да я зарадват - Повечето добри момчета знаят, че едно цвете или нещо малко, което е искала обикновената дама, ще отвори сърцето й, а малко по-късно и краката й. Проблемът е, че тази не се радва на малките неща, ако не са много, ама много. Малко е трудно да я зарадваш, ако не подаряваш нещо по-скъпо, защото тя е необикновена и не заслужава евтино, а лъскаво. Ако виждаш, че е вечно нацупена, тогава е време да я изпратиш.

Интересите й - Вече прахосваш достатъчно по кучката, но тя се интересува от притежанията на приятелите ти и докато си на среща или в компанията на твоите приятели, ще чуваш нейното тънко материално гласче, което се интересува от возилата на приятелите ти и техните заплати. Доста е тъпо и подло от нейна страна, но повечето от нейния вид го правят. Обърни внимание на нейните занимания, защото си срещал някое студентско чадо, което се издържа от глупави хора, които разполагат с парите на тате. Има и друго наименование на този вид професия, но няма да го споменаваме сега.

Продажбата - Може да се чудиш с какво се занимава през целия ден, но винаги получаваш лаконичен отговор, който няма нищо общо с реалността. Използвачката обича да работи върху външния си вид, защото и това е доста важна работа. Важното е да разбереш, че тя ще те обича до момента, в който имаш пари, а щом останеш на сухо, ще потърси следващата голяма риба, към която да се залепи. Все пак е паразитен живот, а тя умее да извлича най-доброто от жертвите си, а ти не трябва да си такава.

Спасението - Ако не си разбрал какво е, ще ти помогнем - ЗАРЕЖИ Я! Има и още по-добър вариант, който изисква по-голям майсторлък. Можеш да играеш ролята и на тежкия пич, който не обича да се раздава много за знайни и незнайни героини. Не ти го препоръчваме, ама можеш да се пробваш.

Прочита: 2449

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.