Петък, 22 Септември 2023

Защо мъжете харесват лоши момичета?

Печат Е-мейл
20 Септември 2011

 Не е тайна за никой, че повечето от мъжете си падат по-лоши момичета без никакви задръжки. Но питали ли сте защо това е така? Сега ние ще се опитаме да намерим отговор на този важен въпрос за всички мъже.

Думата лошо момиче може да бъде тълкувана по-много начини. За едни е лоша, ако има богат опит в леглото, за други да няма никакви задръжки където и с когото и да се намира, а пък за трети това означава да е с криминално минало. Всеки мъж има различен вкус, но щом стане дума за лоши момичета някои причини надделяват за това, почти всички да ги харесват.

- Мъжете от край време са останали с впечатлението, че всяко лошо момиче е истинска богиня под завивките. В някой случай обаче това не е така, но мъжът започва сам да си вярва в това.

- Лошите мацки никога няма да ви мрънкат за глупости и няма нужда да бъдете романтични, за да можете да преспите с нея.

- Лошото момиче не се интересува как изглежда домът ви. Дали е подреден или навсякъде има дрехи и чорапи, защото самата тя разхвърля своите дрехи навсякъде.

- Оскъдните дрехи вървят ръка за ръка с всяко едно лошо момиче. Те задължително носят много секси бельо и при всяка нова среща са готови да ви изненадат с все по-оскъдни дрехи.

- При лошите момиче всякакви мръснишки комплименти са позволени. Тя няма да се скрие от срам, както би направила една обикновена жена, а дори би била още по-страстна и буйна.

- И най-важното от всички. Всеки един мъж е имал най-различни шантави фантазии с жени. Фантазии, които лошите момичета са готови да изпълнят на драго сърце специално за вас, само и само да останете доволни от нея.

Прочита: 3453

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.