Петък, 01 Март 2024

Защо изневеряват на перфектната жена

Печат Е-мейл
03 Януари 2011

 Има една стара поговорка, която гласи нещо като "Покажете ми някоя перфектна жена и ще докажа, че мъжът ще се отегчи от (секса с) нея". Това е едно от най-верните твърдения, които сме чували.

Не можем да сме напълно сигурни защо мъжете изневеряват на перфектните си на пръв поглед половинки, но съставихме списък с няколко вероятни причини.

Мъжете намират за перфектна всяка жена, с която излизат в момента, но не винаги смятат, че е най-невероятната представителка на женския пол. Ето няколко причини защо те изневеряват на "перфектната":

Обстановката предразполага

Да вземем например спортистите. Около тях най-често се навъртат добре изглеждащи и поддържани жени. И всички тези наконтени момичета постоянно се навират в лицето на спортистите. А фактът, че може би са женени, не ги интересува особено. Съпругата може и да е красива, но има още много хубавици наоколо.

Никога не забравяйте, че един мъж има своите проблеми и тревоги

Някои мъже имат саморазрушително поведение. Ако познавате мъжа до вас достатъчно добре, вероятно знаете дали е такъв. Един пример за това са мъжете, които действително са пристрастени към секса или пък към наркотиците и могат да направят нещо глупаво спрямо любимите си.

Помнете, че всичко е относително

Представата на един мъж за перфектната жена може напълно да се различава от представата на друг. Мъжете не държат жената до тях да е най-красивата на света, стига да си пасват. Гледайте реално на нещата. В случаите, когато твърдим, че някоя известна личност е перфектна, обикновено имаме предвид външния й вид и ролите, в които се превъплъщава. Нямаме представа каква е в истинския живот.

Мъжът трябва да намери жената, която е перфектна за него

Да се върнем на това, че мъжът и жената трябва да си пасват - представете си например двама души, които са силно отдадени на професията си. Не е много добра идея да са заедно, тъй като няма да имат време един за друг. Или пък мъж, който е същинско мамино синче и има нужда да бъде глезен - този мъж няма да е много подходящ за една независима жена. Тя просто няма да иска да се грижи за него.

Да си кажем право, малко вероятно е мъжът да изневерява на "перфектната" жена, защото не е перфектна. По-скоро той още не е решил дали иска да бъде перфектният мъж, или поне да опита да бъде такъв.

Ако един мъж е решил да се държи като нещастник, няма значение с коя е обвързан - никога няма да спре да бъде нещастник. Ако пък се старае да е най-доброто гадже и иска да даде 100% от себе си, тогава няма да изневерява.

Няма никакво значение дали тя има някакви недостатъци, или не. Един мъж, който не иска да изневерява, обича жената до себе си заедно със всичките й недостатъци.

Прочита: 2560

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.