Събота, 28 Май 2022

Секс по време на сън

Печат Е-мейл
09 Юни 2010

 Ново американско проучване показва, че мъжете са много по-склонни да правят секс, докато спят, пише вестник Metro.

Терминът, който медицината използва за практикуването на секс по време на сън, е сексомния (секс+инсомния).

Симптоми на безсъние, умора и депресия са само някои от признаците за така наречената сексомния, съобщават от центъра по лечение на безсъние в Илинойс.

Според предишни проучвания от 2005 година от сексомния страдат най-често хора, които имат навика да ходят насън (сомнамбулите).

8 процента от всички пациенти на центъра по лечение на инсомния признали, че им се е случвало да правят секс, докато спят (разказват им после потърпевшите).

Броят на мъжете, които страдат от странния сексуален синдром, е три пъти повече в сравнение с този на жените.

Докторите обаче са притеснени, защото хората масово се притеснявали да си признават, че имат подобен проблем, като така фактически отлагат лечението му.

Прочита: 2235

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.