Събота, 27 Юли 2024

Скалата и Вин Дизел се помириха

Печат Е-мейл
27 Август 2016

Скалата и Вин ДизелАктьорите Вин Дизел и Дуейн Джонсън – Скалата, сложиха край на войната помежду си. Звездите, които играха заедно в „Бързи яростно“ 8, имаха големи разправии, но вече са ги оставили в миналото.

Кавгата между двамата тръгна от снимачната площадка на лентата, след като екшън героите започнали да се мерят кой е по-голям професионалист. Вин дори нагрубил колегата си , че е бездарник. Скалата пък му го върнал с думите, че поне мускулите му са истински и не го е шубе да ги използва.

„Всичко приключи. Никой не мисли, че те още имат проблем един с друг. Когато започна промокампанията на филма за това вече никой няма да си спомня“, отбелязва източникът от екипа на „Бързи и яростни“.

Причината за раздора между звездите тръгна от поведението на Дизел, който участва в проекта и като продуцент. Той си стоял до по-късно в караваната, като така карал всички да го чакат. Повечето участници от екипа свикнали с привичките му, но тези маниери раздразнили Донсън.

Скалата бе публикувал гневен пост на страницата си, като нарича колегите си страхливци и смотаняци. Звездата така и не пояснил кого има предвид. По-късно станало ясно, че гневът му е предизвикан от Дизел, който път напуснал снимачната площадка на „Бързи и яростни“ веднага след последния работен снимачен ден с Джонсън.

източник: Уикенд

Прочита: 18132

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.