Понеделник, 05 Юни 2023

Синът на Джако заби принцеса

Печат Е-мейл
17 Април 2013

Принс МайкълНай-големият син на покойния Майкъл Джексън - Принс Майкъл, е хлътнал до уши по арабска принцеса. 16-годишният наследник на Джако бе забелязан тези дни да ухажва Реми Алфалах - кувейтска особа със синя кръв. Тя е съученичка на Принс в престижното училище „Бъкли".

Синът на Майкъл завел госпожицата в боулинг в залата на „Студио Сити" в Калифорния. След това пък я изпратил до дома й с черния си джип. Принс настанил девойката на задната седалка, където е по-безопасно и по-дискретно.

„Влюбен е до уши и все за Реми говори. Това е първата му връзка", разкриват пред медиите близки до семейството на Майкъл Джексън.

източник: Уикенд

Прочита: 3072

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.