Събота, 27 Юли 2024

Принц Уилям - Нормалният принц, стана на 30 и по-богат с 10 млн. лири

Печат Е-мейл
25 Юни 2012

Принц УилямДве седмици след тържествата по повод 60-тата годишнина от възкачването на престола на британската кралица Елизабет Втора, Великобритания отново празнува, пише АНСА.

Вторият в списъка по унаследяване на короната, принц Уилям, синът на принцеса Даяна и на престолонаследника принц Чарлз, вчера стана на 30 години.

Юбилеят знатната персона, известна в родината си като Нормалния принц, посреща с наченки на оплешивяване, с желание да има деца и с армия от почитатели, все още запленени от приказната му сватба с момичето от народа Кейт Мидълтън.

Принцът е пилот от кралските военновъздушни сили и неотдавна в интервю за телевизия Ей Би Си призна, че би искал да продължи напред с тази кариера, но сподели, че натискът на другия му, знатен живот, се увеличава и че му е трудно да противопоставя или да балансира двете неща. Той обаче сподели, че има една утеха, да създаде многочислено семейство със съпругата си.

Според биографа на Уилям - Брайън Хоуи, принцът не е психологически травматизиран от раздялата на родителите си и преждевременната кончина на майка си, предава БТА. Едно време Уилям беше детето, което умоляваше Даяна да не плаче заради проваления си брак, но днес е много по-твърд от баща си, разказват запознати с живота в кралския двор. Когато Уилям поиска нещо в Кларънс хаус (палата, в който живее), то това e равносилно на истинска заповед, докато Чарлз не обича да се налага, допълват източниците.

Почти половината от британците биха искали именно Уилям да наследи баба си на трона, а не Чарлз. Но Уилям вероятно ще предпочете да не избързва. Но не бива да се забравя, че по време на честванията на своя юбилей в словото си, което произнесе, за да благодари на поданиците си, кралицата стоеше на фона на портрет не на Чарлз, а на Уилям и Кейт.

Сега, когато започва четвъртото десетилетие от живота си, принц Уилям има право да разполага със състоянието, оставено му от майка му, оценявано на между 6,5 и 10 милиона британски лири.

Прочита: 3631

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.