Сряда, 22 Май 2024

Принц Уилям страда от безсъние

Печат Е-мейл
03 Октомври 2013

Принц УилямБританският престолонаследник принц Уилям не се наслаждава на всички аспекти от ролята си на татко. Синът на Чарлз и Даяна вече втори месец не може да се наспи заради малкия си син - принц Джордж. Бебето е толкова гръмогласно, че никой в дома на престолонаследника не може да мигне, когато то е будно.

Тези дни в Интервю Уилям сравни гласа на своя син с рева на лъв. Той направи тази алегория, докато изнасяше реч на благотворително мероприятие, посветено на съхраняването на а риканската фауна. „Не давна с Катрин станах горди родители на ден което със своя глас отстъпва на рева на лъ В действителност това нашата първа вечер без него. По тази причина не ни се обиждайте, ако забележите, че гледаме нашите мобилни телефони, за да проверим как е Джордж", предупреди той и шеговито отбеляза, че най-накрая ще се наспи.

източник: Уикенд

Прочита: 3316

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.