Четвъртък, 21 Септември 2023

Отвличат сина на принц Уилям

Печат Е-мейл
12 Юли 2013

Принц Уилям и КейтОстават броени дни до появата на първородната рожба на принц Уилям и целият английски крал ски двор тръпне в очакване. Последните слухове носят, че бебето ще е момченце, което ще го превърне автоматично в кандидат за трона. Затова и големият, въпрос сега е как новороденото ще бъде пазено, та да не бъде отвлечено.

Британският експерт по охрана Кен Уорф твърди, че бебето на Уилям и Кейт ще се превърне в мишена на много атаки. Някогашният бодигард на принцеса Даяна смята, че само своевременната подготовка на родителите може да спаси мъничето.

„Имайки предвид политическата обстановка в света и уязвимостта на кралското семейство, е налице необходимост от сериозна защита на малкия наследник. Във времето на тероризъм, в което живеем, съществува голям риск от отвличане на бебето. Светът сега е по-страшен, отколкото беше преди 20 години, когато се грижехме за Хари и Уилям. А дори и тогава те имаха стабилна охрана", споделя Уорф пред сп. „Лук".

Гардът допълни, че телохранителите ще излязат скъпо и прескъпо на принца и жена му, но са абсолютно задължителни.

Според него бебето трябва да бъде пазено по 24 часа на денонощие дори и когато е у дома си. Самият Кен е готов да изготви безвъзмездно за семейството стратегия за сигурност.

Междувременно Уилям и Кейт Мидълтън са заети с приготовления за появата на първородния им наследник. Двамата правят ремонт в двореца с пари от държавната хазна. Освежаването на имота е на стойност 700 000 евро.

източник: Уикенд

Прочита: 5226

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.