Вторник, 18 Юни 2024

Българка е новата “Мис Тийн” в Мериленд

Печат Е-мейл
02 Ноември 2011

Стефани Червенкова17-годишната българка Стефани Червенкова стана "Мис Тийн Мериленд", съобщи за news.bg бащата на момичето Стефан Червенков. Стефани е спечелила короната в конкуренция с 800 момичета, 80 от които са допуснати до финалния кръг.

"Аз съм 100 процента българка", е отговорът на победителката на въпроса на журито какво ще каже за себе си. Тя споделя, че най-вълнуващият й спомен е от изкачване на Черни връх преди няколко години заедно с нейния баща.

Стефани е родена в САЩ в семейство на български емигранти. Говори прекрасно български, въпреки че е идвала само няколко пъти в България. Семейството живее в град Бел еър.

Короната дава право на Стефани да се яви на националния конкурс "Мис Тийн Америка".

Прочита: 3002

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.