Понеделник, 27 Май 2024

Англичаните възмутени: Камила изглежда по-стара от кралицата

Печат Е-мейл
30 Март 2012

 Читатели на британските таблоиди не спират да изливат неодобрението си към съпругата на принц Чарлз - Камила Паркър. Според коментари в интернет пространството англичаните определят външния вид на херцогинята на Корнуол като "посредствен", "излагащ кралското семейство" и дори "селски".

"Някой трябва да каже на тази жена да спре да се усмихва, защото на повечето снимки прави някакви ужасни физиономии с устата си. Кралицата изглежда много по-млада и по-хубава от нея", пише един от читателите, припомняйки, че Камила е на 64 години, а Елизабет Втора - на 85.

Много британци също така не крият, че се ужасяват при мисълта Чарлз да стане следващият крал на Великобритания, а Камила - негова кралица, пише bliasak.bg. Вместо тях мнозинството предпочита да бъде управлявано от принц Уилям и съпругата му Катрин. "Дано Нейно Величество има още много години пред себе си и остане на трона достатъчно дълго, за да може да я наследи Уилям", надява се друг читател.

Прочита: 5271

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.