Четвъртък, 24 Октомври 2024

Ева Лонгория: Чувствах се зле заради Бритни Спиърс

Печат Е-мейл
22 Март 2012

Бритни Спиърс и Ева ЛонгорияАктрисата Ева Лонгория сравни Холивуд с мафията, посочвайки, че след като даден певец или актьор стане известен, никога няма да му бъде разрешено да излезе от светлината на прожекторите.

Звездата от "Отчаяни съпруги" приема, че любопитството на почитателите, минувачите и медиите е част от цената, която тя плаща за известността си. Но признава, че изпитва съжаление към други знаменитости като Бритни Спиърс, защото на тях не им е разрешено да избягват понякога от славата по свое желание.

"Чувствах се толкова зле заради Бритни Спиърс, след като прочетох нейно интервю. Защото те просто я подлудяват. Тя прави избор да не бъде в светлината на прожекторите, сама се оттегля, не представя нищо ново, иска да води обикновен живот, но те продължават да я връщат обратно. Това е като мафията. Не те оставят да си тръгнеш! Джесика Симпсън е моя много добра приятелка и тя също приема всичко това зле", споделя Ева пред британското издание на сп. "ОК!".

Прочита: 2885

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.