Понеделник, 11 Декември 2023

Ева Лонгория осиновява дете

Печат Е-мейл
18 Март 2013

Ева ЛонгорияЗвездата от сериала „Отчаяни съпруги" Ева Лонгория усеща майчински пориви. 37-годишната актриса, която продължава да е сама след разделите с бившия си съпруг Тони Паркър и гаджето си Едуардо Крус, все по-отчаяно желае да се сдобие с деца. Тя не отхвърля възможността да осинови бебе, с което да създаде собствено семейство.

 

Ева е притеснена, че биологичният й часовник тиктака и времето й за раждане на наследници изтича. Затова напоследък все по-често се замисля дали да не постъпи като други жени на нейните години и да не вземе за отглеждане чуждо дете.

източник: Уикенд

Прочита: 3932

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.