Вторник, 05 Март 2024

Бритни кръшкала на поразия

Печат Е-мейл
17 Януари 2013

Бритни Спиърс и Джейсън ТравикБритни Спиърс отново е сама. С годеника й Джейсън Травик сложиха край на отношенията си седмица след отстраняването й като съдия в X Factor. Двамата изкараха заедно три години, но така и не се ожениха, макар да имаха планове за брак.

Приближен до поп звездата твърди, че раздялата не е от няколко дни, а от по-отдавна. Травик и Спиърс обаче изчаквали да мине време, преди да направят официално изявление пред феновете си. Двамата запазвали дискретност, защото не искали да предизвикват излишна шумотевица около себе си.

Причината за разтрогването на годежа все още не е ясна на 100 процента. Според сп. „Стар" обаче вината за края на връзката е на Бритни. Тя била хваната да флиртува с един от служителите си и това вбесило Джейсън. Той първо решил да прости, но певицата не си взела поука и продължила да изневерява.

Бритни започна да излиза с Джейсън през 2009 г., а две години по-късно прие предложението му за брак, който за нея щеше да е трети. Травик се държеше бащински с двамата й синове и започна да менажира кариерата й.

През последните месеци на няколко пъти прокрадваха слухове за проблеми между двамата.

Приятелка на звездата дори оповести пред медиите, че романтиката в тандема им е изчезнала напълно. „Джейсън говори с нея на високоговорител, та всички наоколо да чуят как тя се заяжда с него по телефона. Ще се изненадам, ако се оженят", заяви по онова време познатата на Бритни.

източник: Уикенд

Прочита: 2529

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.