Понеделник, 11 Декември 2023

Наемете за партито си: Марая Кери срещу $ 1 млн. или Никол Кидман за $ 500 000 плюс самолетен превоз

Печат Е-мейл
17 Август 2011

Никол Кидман и Марая КериСтранните неща като папараци или красиви шаферки за сватбата не изчерпват списъка на тези, които се дават под наем.

Ето още няколко такива:

 

Село

 

 

Тази идея дошла на директор на хотел в Австрия през 90-те години. Ако хората плащат за цели хотели по време на конференциите си, защо да не платят за цяло село? В момента в Германия, Австрия и Швейцария се дават под наем около 10 села.

Миналата година пък нашумя случаят с рапъра Снуп Дог, който се опита да наеме... държавата Лихтенщайн за снимки на видео. От правителството на държавата с население 35 000 души отказаха молбата на рапъра.

Коза

От около 2 години в Ню Йорк и по-специално в Стейтън Айлънд ползват кози за почистване на площи от треволяци. Да наемеш коза било по-евтино, отколкото да наемеш работници да косят. Ако имате занемарен двор - намерете си кози.

Известна личност

Няма хора, които да не могат да бъдат наети. По-скоро цените на някои са много високи. Ето някои ценоразписи:

Марая Кери - частно изпълнение - 1 млн. долара

Никол Кидман - поява на парти - 500 000 долара плюс самолетен превоз

Джесика Симпсън - частно изпълнение - 400 000 долара

Скарлет Йохансон - поява на парти - 200 000 долара

Деми Мур - поява на парти - 200 000 долара

Памела Андерсън - поява на парти - между 75 000 и 250 000 долара

Домашен любимец

Този бизнес процъфтява в Япония. Японците са заети хора, а освен това живеят в ужасно малки апартаменти. За това не всеки може да си позволи да гледа куче, котка и т.н. Не е нужно обаче да притежавате куче, за да се разхождате с него в парка! Можете да си го наемете за няколко часа, за уикенда и когато ви омръзне, го връщате.

Баба

Фирма в Лос Анджелис в момента разработва франчайз за даване под наем на... баби. Тя наема възрастни жени за бавачки, учителки и домашни помощнички. Те обаче са инструктирани да не се държат като персонал, а като част от семейство.

Прочита: 2838

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.