Сряда, 08 Май 2024

Сако се разведе, за да спаси 2 млн. лв.

Печат Е-мейл
26 Октомври 2011

Стефан Бонев – СакоСефан Бонев - Сако, е прясно разведен. Според слухове от обкръжението му обаче той се решил на тази постъпка, за да запази поне част от имуществото си.

Раздялата между него и съпругата му станала факт малко преди към Сако да предяви претенции комисията Кушлев. Искът е от 1 август т. г. и е за почти два милиона лева. Самият развод е станал официален на 26 юли.

"Той държи на жена си и не е възможно да е искал да се разделят. Може и да се е срещал с други мацки, но винаги се връща при нея. Вероятно е опитал да спаси поне част от имотите си", твърдят приятели на ромския бос, които не вярват, че той действително е разделен със съпругата си.

През последните две години няколко жени бяха спрягани като евентуални любовници на ъндърграунд боса. Сред тях е и адвокат Вяра Братоевска, която за кратко защитаваше Бонев. Тя е адвокат и на Радо Темерута, който също бе обявен за наркобос от прокуратурата. След като реши да оттегли защитата си от Сако, Братоевска отрече слуховете за връзка с него и заяви, че причината вече да не е негова адвокатка била лична.

За разлика от много други босове Стефан Бонев не обича да парадира с имоти, нито пък със завидно финансово състояние. Според негови приближени това, което реално притежава, възлиза на много повече от парите, към които предявява претенции комисията Кушлев. Освен семейния дом в "Лозенец" на ул. "Симеоново" 15, той има и няколко имота в покрайнините на София.

източник: Шоу

Прочита: 5150

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.