Сряда, 08 Май 2024

Зара спи с бившия на Анелия

Печат Е-мейл
23 Декември 2010

Зара и Мартин ДанонаГъзар номер 1 на Пловдив Мартин Данона и риалити звездата Зара се разминали наскоро на косъм от смъртта при свирепа катастрофа на столичния булевард "България". Бившият на фолкпевицата Анелия смлял лъскавото си черно ферари и като по чудо не пратил себе си и спътничката си на предколедна среща със свети Петър.

 

Инцидентът станал в първата десетдневка на декември, но бил потулен с връзки от медиите. Пътниците в „черното конче" са получили леки наранявания, но благодарение на предпазните си колани оживели. Уви, спортният автомобил, струващ около 300 хиляди лева, бил жестоко помлян в ПТП-то и сега не става за нищо друго освен за скраб.

Присъствието на Зара във ферарито не е изненада. То затвърди слуховете, че точно звездата на „Биг Брадър" е тайнствената жена, заради която баровецът заряза Града под тепетата и се установи в 5-стаен апартамент в София. С въпросното жилище Мартин се сдоби неотдавна. Горе-долу от два-три месеца пък клюкарите край Марица отчитат отсъствието на Данона от тамошните заведения.

Пловдивският ерген стана актуален в последната година и половина. За популярността му помогна най-вече италианското му бижу на четири колела. Заслугата Мартин да притежава толкова скъп автомобил е на родителите му, чиято фирма „Марти-Мит" снабдява Пловдив и околията с продуктите на „Данон". От там идва и прякорът на младежа. Всъщност съгражданите му го наричат повече Малкото Данонче.

Мартин е абсолютният фаворит на златотърсачките и старлетките под Тепетата, но е недолюбван от служителите на баща си. „Първо караше едно очукано „Ауди" А4 и да си хване свястна мацка беше мисия невъзможна. Татко му преди не плащаше редовно заплатите на шофьорите си като им дължеше пари месеци назад. А после изведнъж, хоп, синчето подкара ферарита и БМВ-та. Хората във фирмата щяха да вдигат бунт, като се разбра, че синковецът е спонсорирал със 100 хиляди лева албум на бившата си приятелка Анелия. Не е някакъв красавец, но жените му се лепят заради парите на баща му", гневят се пловдивски представители на работническата класа.

Бивши служители на „Марти-Мит" пък разправят, че Малкото Данонче имал проблеми с хазарта заради които яки момци с тройни вратове неведнъж посещавали фирмата на баща му. „Купиха му ферарито, след като му взеха БМВ-то за неплатени дългове от комар. От време на време Мартин караше и червеното ферари на Ники Михайлов", мълвят под Тепетата.

Някога името на Данона бе замесено в афера и с най-грозната мис в историята на Русе - Адриана Секуличка. Друга клюка по негов адрес пък гласи, че веднъж заклещил фолкпевицата Емануела в тоалетната на столично заведение и двамата пресъздали сюжет от порно лента.

източник: Уикенд

Прочита: 6413

Коментари (1)

...
bащата на мартин данона не плаща заплатите на шофьорите, а сина му спонсорира разни к***и само като певицата анелия и др.
danonncho , 07 декември 2011 19:26

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.