Събота, 27 Юли 2024

Кейт Мидълтън задминава лейди Даяна по популярност

Печат Е-мейл
19 Април 2011

Кейт МидълтънГоденицата на принц Уилям Кейт Мидълтън ще задмине принцеса Даяна като жената, за която се говори най-много в медиите по света, предаде Ройтерс, позовавайки се на изследване на компанията "Глоубъл ленгуидж монитор". Две седмици преди сватбата Кейт Мидълтън вече има показатели за известност в медиите, подобни на тези на Даяна.

Изследването на компанията "Глоубъл ленгуидж монитор", която следи за честотата на употреба на думи и фрази в печатните издания, интернет и социални медии, сравни колко пъти се споменават имената на Кейт Мидълтън, принцеса Даяна, кралица Елизабет Втора, принц Чарлз, принц Уилям, принц Хари и съпругата на принц Чарлз Камила.

При водещите световни медии цитатите се отчитат за последните три месеца, както и в наличните архиви. Името на принцеса Даяна се споменава в стотици хиляди новини, макар и при смъртта й през 1997 г. още да не съществува Гугъл, социални медии и смартфоните.

Името на Мидълтън в интернет и социалните медии обаче се споменава много повече, отколкото на който и да е от британското кралско семейство. Малко след нея е годеникът й принц Уилям, следван от Даяна. В традиционните печатни и електронни медии принц Уилям и годеницата му се споменават два пъти по-често от кралица Елизабет Втора и четири пъти по-често от принц Чарлз.

Напрежението в страните от Близкия изток не секва и протестите за реформи там продължават, но това очевидно не е уплашило принц Уилям и Кейт Мидълтън, които планирали именно близкоизточно сватбено пътешествие, пише в. "Дейли телеграф".

Изданието се позовава на неназован източник, според който сватбеното пътешествие на Уилям и Кейт ще започне още на следващия ден след сватбената церемония на 29 април и ще продължи две седмици. Едната от тези две седмици двойката ще прекара в Йордания, където ще посети едни от най-известните туристически атракции като град Петра или пустинната долина Уади Рум.

Знатните персони щели да бъдат придружавани по време на пътешествието им в Йордания от екип от едни от най-големите експерти по сигурността измежду охранителите на британското кралско семейство.

Миналата година британското външно министерство обяви, че има голяма заплаха от терористични атентати в Йордания. Смята се, че там Ал Кайда има няколко бази.

Втората седмица от сватбеното си пътешествие Уилям и Кейт вероятно ще изкарат в един от провинциалните кралски дворци. Предполага се, че това може да е Балморал в Шотландия.

Прочита: 4765

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.