Неделя, 19 Май 2024

Зара стана порнозвезда в Италия

Печат Е-мейл
17 Януари 2011

ЗараСлед раздялата си с Ицо "стоте манекенки" Зара зачезна към Ню Йорк, за да учи театрални науки. Наскоро обаче се завърна и пак започна да вършее с типичната си скандалност.

 

Името й отново беше забъркано със старата й познайница Галя от "Каризма", с която се говори, че продължават да обменят креватни ласки. Жълтите издания гръмнаха още, че Зара топли леглото на не кой да е, а на любителя на фолкпевици Коко Динев.

Зложелатели обвързват името й и с бившия на Анелия Мартин Данона, както и с още някакъв загадъчен мъж.

С известните мъже Зара си проправяла път към успеха, защото от години искала да направи кариера и да стане актриса. Иронично, но красавицата вече успяла да си намери работа в актьорския бизнес, и то в Италия.

Според Lifestyle.bg. , позовавайки се на в "Папарак", девойката отскоро се изявява като порноактриса в Рим. Зара често отскачала до италианската столица и престоявала там по няколко седмици. Проверка на вестника установила, че всъщност тя е подписала договор с известна италианска продуцентска компания. Дори станало ясно, че е колежка с друга известна и у нас порнозвезда - блондинката Еделвайс.

Заради изявената си бисексуалност, нашето момиче участвало в сцени с лесбооттенък и това и донесло много успехи в страната на Ботуша. Продуцентите предвиждали шеметна кариера и световна известност за сексапилната варненка.

Прочита: 6335

Коментари (2)

...
abe ot koga na prostitutkite im vikat pornozvezdi
ehaaa , 18 януари 2011 05:55
...
Ако Владо Колев разбере - лелемале....
Лелемале , 18 януари 2011 22:03

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.