Петък, 22 Септември 2023

Христо Сираков: Зара остаря, затова скъсахме

Печат Е-мейл
17 Март 2011

Христо СираковБизнесменът Христо Сираков разкри своята версия каква е причината за раздялата му с брадърката Зара. Христо твърди, че той не е платил образованието й в университет в САЩ, както се говореше. "Спонсорира я една организация за надарени деца. Зара си е родена надарена", направи тънък намек Сираков.

Той е категоричен, че никога не е давал пари на ръка на гаджетата си, само им плащал такситата. "Понякога момичето живее в съседния блок, но й трябват пари за такси до Варна примерно и аз й давам", казва личният приятел на Флавио Бриаторе и допълва, че най-лесните жени са безработните.

Ицо и бившият бос на Формула 1 били стари дружки и често си правели партита на луксозни яхти с луксозни мадами. "Тука няма много светски живот, затова ми се налага да ходя в чужбина", обяснява Стоте Манекенки. Богаташът, който е запален яхтсмен, разкрива, че досега е имал само едно корабокрушение. С негов приятел тръгнали по вода от Монте Карло към Сардиния, където имали среща с две момичета, но се напили с уиски и се ударили във "внезапно изпречила" им се скала.

"Понякога ми се налага да използвам виагра, но още не пия от сините хапчета", изповяда плейбоят.

източник: Шоу

Прочита: 9762

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.