Неделя, 28 Май 2023

Маргина да се пази, ще го убият

Печат Е-мейл
21 Юни 2010

Красимир Маринов-Големия МаргинЖивотът на добре облечения бизнесмен Красимир Маринов, познат повече като Големия Маргин, вече е доста сериозно застрашен, след като тай излезе на свобода. Като стана ясно, преди дни соченият като мафиотски бос бе оневинен по едно дългогодишно обвинение и се очаква всички законово мерки срещу него да бъдат свалени.

В престъпните среди вече се говори, че се готви убийството на Красимир Маринов-Големия Маргин, при това, с благословията на хора от новата власт.

"С годините по-големият от братя Маргини стана толкова неудобен за всички - и за власт, и за мафия, че нищо чудно дни, след като вдиша въздуха на свободата, той да се възнесе.

Съветвам го да се пази добре - или да последва брат си в чужбина", бяха точните думи на информатор, който се кълне, че говори повече от сериозно по темата.

източник: Папарак

Прочита: 4395

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.