Неделя, 28 Май 2023

Вальо Топлото бяга нелегално от България

Печат Е-мейл
28 Април 2010

Вальо ТоплотоМилионите на Валентин Димитров, станал известен с прякора Вальо Топлото, не се топят, а напротив – ден след ден, сумата на банковите му сметки „набъбва”. Скандалният бивш шеф на „Топлофикация”, който забогатя баснословно, беше арестуван, но след като съдът му определи смешната парична гаранция от 20 000 лева, той отново излезе на свобода.

Към днешна дата, г-н Топлото живее необезпокояван от никого и си харчи милионите, казват негови приближени. Крадливият чиновник има два просторни мезонета и две луксозни къщи в столицата, а паричките си ги къта в пет банкови сметки, една от които – австрийска.

Съвсем наскоро, хубавата Барби – съпругата на Димитров, е забелязана в центъра на София, да посещава агенция за недвижими имоти. Известно е, че Станислава , от която Топлото има дете, помага на мъжа си в бизнеса и следва неговите инструкции.

Предвидливият бивш държавен служител още преди много време е прехвърлил всичките си богатства на името на свои верни авери.

Колкото и да иска, държавата няма как да му отнеме тези апетитни имоти, защото не са на негово име. В момента „бедното” семейство живее в красива къща в „Банкя” и дори си позволява помощен персонал – три пъти в седмицата в дома им идва чистачка, имат градинар и готвачка.

Освен това, Димитрови разполагат и с просторен апартамент в столичния кв „Стрелбище”, както и с около 12 милиона лева в български и чужди сметки.

Преди известно време „влюбеният гълъб” е направил подарък на съпругата си и й купил огромна къща в софийското село Горни Лозен.

Последните слухове около тях са, че възнамерявал да продадат всичко това и да избягат нелегално в чужбина, където на воля да харчат парите си. Точно за това съпругата посетила агенцията за недвижими имоти, защото недвижимата им собственост била обявена за продан.

източник: Папарак
Прочита: 2738

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.