Понеделник, 11 Декември 2023

Станимир Стоилов си отива с мир

Печат Е-мейл
20 Октомври 2009

Мъри СтоиловТреньорът се обиди, че го сравняват със Станишев

Станимир Стоилов със сигурност напуска националния отбор по футбол. Мъри взе решение да освободи поста още след срамната загуба от Кипър с 1:4, но реши да изчака до края на седмицата и да води България и в двубоя с Грузия.
Хасковският специалист се обидил не толкова от играта на националите и от коментарите на футболните капацитети, колкото от сравнението на социалиста Иво Атанасов, че е като Сергей Станишев. Пред столичен вестник кюстендилският политик обвини Мъри в липса на морал и отговорност и сравни действията му с тези на Сергей.
„Това ми подсказва, че съм много мразен и трябва да си отида с мир", изплакал болката си пред свои приятели журналисти Стоилов. Не отдавна Румен Овчаров призова Сергей Станишев да си „отиде с мир" от ръководния пост в БСП. Стоилов написал оставката си още в понеделник, ден след загубата на България.
Той дори не мислел за вариант, при който Боби Михайлов ще го уволни. Р азликата между оставка и уволнение е, че при втория случай треньорът, извел „Левски" до групите в Шампионската лига, ще получи финансова компенсация.
Мъри планирал да заведе семейството си в чужбина, а от зимата да се хване на работа в български отбор. Говори се, че варненският „Черно море" много държи да наеме Стоилов.
Мъри само допреди 3 месеца бе смятан за най-добрият треньор в България. Кошмарни резултати на „Литекс" обаче доведоха до неговата оставка,а сега и националите са безобразни под негово ръководство.

източник: Уикенд

Прочита: 3748

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.