Събота, 27 Юли 2024

Сноубордистката Алекс Жекова стана зимна сексмечта

Печат Е-мейл
11 Декември 2011

Алекс ЖековаВ класацията на един от най-четените сайтове по света - Bleacherrreport, са представени 20-те най-знойни представителки на зимните спортове. Под №17 попада и най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова.

24-годишната софиянка, която влезе в историята като първата българка с победа за Световната купа по сноуборд, отвява словенската алпийка Тина Мазе и германската фигуристка от укриански произход Альона Савченко, пише sportal.bg.

След Жекова остава и актуалната носителка на големия Кристален глобус в ските - германската мегазвезда и двукратна олимпийска шампионка Мария Рийш.

За най-голяма победа на трасето на красотата обаче може да се смята класирането на нашето момиче пред американката Джули Манкузо. Алпийката, която е гадже на звездния си колега от Норвегия Аксел Лунд Свиндал, е желана от всяко едно списание и ски каталог по света. Най-често тя е снимана по снежните хълмове само... по ски обувки. Засега Джули не е показала на мъжката половина от населението всичките си прелести, но не е изключено в най-скоро време да направи и това.

Направилата впечатляваща еротична фотосесия Линдзи Вон, която се завърна на пиедестала на №1 в алпийските ски в началото на настоящия сезон, е на 6-о място.

За абсолютна №1 е обявена канадката Сара Бък, която се състезава във фрийстайла на ските. Тя е първата световна шампионка в дисциплината халф-пайп в историята.

Прочита: 5154

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.