Събота, 27 Юли 2024

Благой и Христина напускат България

Печат Е-мейл
25 Януари 2011

Благой Георгиев и ХристинаБлагой Георгиев, половинката му Христина и малката им дъщеричка Йоана напускат България, хвърли бомбата футболистът прелюбодеец. Джизъса изповяда, че футболистът плейбой, не вижда бъдеще и среда на развитие у нас, както за него, така и за щерка му, тъй като "заведенията са пълни с пияници, наркомани" и... такива като самия него.

Футболистът на "Терек" разкрива, че дори предпочита дъщеря му да се отдаде изцяло на Бог и да заживее в манастир, далеч от светския живот. "Към Йоана съм много ревнив. Горко на този, който се доближи до нея! Не мога да си я представя с мъж! НЕ мога да си представя, че някой ден ще дойде един като мен, с татуировки, с такъв имидж и ще иска ръката на дъщеря ми... Дано моите грешки не й се връщат на нея, а директно на мен... Аз ще направя за нея най-доброто, което мога - няма да живее в България! Ще напуснем всички заедно! Ще се връщам единствено заради националния отбор", категоричен е футболистът плейбой.

Благой и Христина, които сензационно се събраха след изневярата му с фолкпевицата Лияна, твърдят, че вече са преживели всички трудности и се чувстват силни и щастливи. По думите на красивата гимнастичка Георгиев е много променен и е осъзнал напълно грешките си. Въпреки всичко обаче Хриси признава, че все още се сеща за миналото, когато изплака очите си заради него. Запитана дали родителите й са простили на Благо, тя отвръща: "Те много го обичаха, като син. Майка ми каза: "Ако дойде да се извини, ще се разплача и ще го прегърна". За баща ми - не знам...".

източник: Шоу

Прочита: 4112

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.