Събота, 27 Юли 2024

Джизъса заведе Хриси в Дубай, тя си татуира името му

Печат Е-мейл
04 Януари 2011

Благой Георгиев и ХристинаБлагой Георгиев и майката на детето му Христина посрещнаха новата 2011 година в Дубай. Сред екзотиката и романтиката на Изтока двамата се опитват да възродят връзката си. която беше почти съсипана от изневярата на футболиста с фолкпевицата Лияна.

Дни преди да заминат за чужбина, Благо Джизъса отпразнува 29-ия си рожден ден в известен столичен клуб. Футболистът през цялото време демонстрираше колко обича майката на детето си Христина и нонстоп я обсипваше с целувки и прегръдки. Тя пък доказа, че още го обича, като татуира името на Благой на ръката си.

Много любов и късмет им пожелаха президентът на БФС Боби Михайлов и съпругата му Мария Петрова, а също и спортният директор на "Левски" Георги Иванов - Гонзо. Той по никакъв начин не показа познанство със Светлана Василева, която също празнуваше рождения си ден на съседна маса в клуба. Както е известно, плеймейтката от Търговище беше спрягана за любовница на Иванов, заради което медиите й лепнаха прякора Гонзовица.

Сред специалните гости на Благо беше и "отчаяната съпруга" Алисия. Бившата на Валери Божинов, която е близка приятелка на Христина, пя специално за рожденика. Малко по-късно той бе поздравен и от Преслава, а към импровизирания дует се присъедини и рожденикът Благой. Триото предложи свой вариант на чалга хита "Отворко".

източник: Шоу

Прочита: 5239

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.