Събота, 27 Юли 2024

Преслава развежда Матеус

Печат Е-мейл
28 Декември 2010

Лотар Матеус и ПреславаФолкбомбата може да стане петата булка на треньора

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Лотар Матеус е пред развод и с четвъртата си съпруга Лиляна, съобщават немските медии. Двамата се ожениха на 1 януари 2009 г., но само 2 години по-късно решението за раздяла е взето.

"Бракът ми с Лиляна не върви от близо година. Опитвахме се да го съживим, но не се получи. От 12 седмици знаем, че всичко е свършило", разкрива Матеус пред вестник "Билд ам Зонтаг". Според германското издание на 29 октомври е имало специална среща с адвокати, за да се обсъди разводът. Лиляна обаче не се е появила и не е имало разговор. Предстои нова сбирка по въпроса.

"Не можем да продължим да живеем заедно. Желая бъдещи лични и професионални успехи на Лиляна", допълва световният шампион от 1990 година.

Известно е, че германският Дон Жуан празнува Коледа без украинската си съпруга, която бе в Ню Йорк заради служебни ангажименти. Той ще бъде без нея и за Нова година. Матеус има вече три развода зад гърба си. През 1992 година той се разделя с първата си съпруга Силвия, а седем години по-късно разтрогва брака си и с втората си жена - Лолита. През 2003 г. се жени за Марияна Костич, но след 5 години се развеждат.

Твърди се, че Матеус вече има българска любовница. Най-смелата клюка реди, че това е именита фолкаджийка. Едно от най-спряганите имена е Преслава.

Никак не е изключено бъдещата му пета съпруга да е нашенка.

източник: Галерия

Прочита: 4880

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.