Събота, 27 Юли 2024

Тина Търнър булка на 73

Печат Е-мейл
29 Март 2013

Тина Търнър със Ервин БахПевицата Тина Търнър иска да се види като булка. 73-годишната изпълнителка най-накрая е решила да сключи брак с половинката си - германеца Ервин Бах. Двамата са заедно от 27 години, но досега многократно отлагаха момента, в който да разменят брачни клетви.

В началото на годината Тина направи още една крачка, която подсказа, че е решила да започне нов етап в живота си. Изпълнителката се отказа от американското си гражданство и пожела да получи швейцарско. Търнър от няколко години се е пренесла за постоянно на Стария континент, но досега не се бе отказвала от американския си паспорт. Следващата стъпка в живота й обаче е да стане законна половинка на Ервин, който е с 20 години по-млад от нея.

Новината бе разкрита от самата Тина, която се появи на корицата на немския „Вог" и стана най-възрастната жена, на която е оказвана тази чест на изданието. Пред медията Търнър издаде, че планира да каже официално „да" на любимия си съвсем скоро. Певицата! сподели още, че: гостите на сватбата! й ще трябва да се явят с бели костюми. Тържеството ще е в Кюснахт, чиито планински пейзажи^ зелени поляни чисти реки отдавна се превърнали в неразривна част от живота на американката. По думите на Търнър досега не се чувствала толкова щастлива, както е в момента.

„Много съм щастлива в Швейцария. Тук се чувствам у дома. Не мога да си представя по-добро място, на което да живея", обяснява музикалната легенда.

Тина заслужава щастие в личен план, след като имаше драматичен развод с Айк Търнър, когото официално изоставя през 1976 г. Години наред тя е боксова круша за вечно гневния Айк, който почти успява да съсипе психиката й, докато не се появява Ервин. С него звездата отново намира сили, за да се завърне в целия си блясък на сцената и да възроди кариерата си.

източник: Уикенд

Прочита: 3089

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.