Понеделник, 26 Февруари 2024

Йовов спира с футбола заради богат тъст

Печат Е-мейл
09 Декември 2010

Христо ЙововЗвездата на „Левски" Христо Йовов е на път да окачи обувките на пирона заради богатия си тъст Ваньо Янкулов. В спортните среди усилено се шушука, че през лятото на следващата година Христо ще обяви края на кариерата си и ще се посвети на бизнеса, тъй като и без това напоследък рядко намира място в титулярната единайсеторка на „Левски".

Тъстът на Христо - бизнесменът от Своге Ваньо Янкулов, е най-богатият човек в града. Той притежава кариера за добив на пясък, акционер е във фабриката за производство на кранове и фитинги „Сакар", развива и строителен бизнес. Баровецът отдавна настоява Христо Йовов да зареже кариерата си на футболист и да се посвети изцяло на бизнеса.

Злите езици на „Герена" не пропускат да вметнат, че пръст в цялата тази работа има съпругата на Христо Йовов - Надя, която бясно ревнува половинката си. Надя е на мнение, че ако Йовов приключи с футбола, тълпите от почитателки, които преспиват с мъжа й, рязко ще намалеят. Макар Йовов и Надя да имат две деца, ритнитопковецът често е залавян от половинката си в изневери.

В ситуацията на Йовов е изпаднал и по-младият му колега от „Левски" Божидар Митрев. Той е женен за дъщерята на люлинския бей Пацо Килията. Баровецът също настоява зетят да се откаже от спортната кариера и да се посвети на бизнеса с надеждата, че по този начин ще бъде лишен от възможността да кръшка на дъщеря му.

източник: Уикенд

Прочита: 5637

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.