Понеделник, 26 Февруари 2024

Мъжът на Стефка й крие панталоните

Печат Е-мейл
03 Декември 2010

Николай Попвасилев и Стефка КостадиноваШефката на БОК Стефка Костадинова има абсолютна забрана да държи в гардероба си и да носи панталони. Ембаргото върху дрехата, характерна за мъжете, е от съпруга й Николай Попвасилев. „Той не харесва жени с панталони, още повече пък когато с такива е облечена собствената му благоверна.

А тя пък умира да се носи с тях, защото за работата са и най-удобни. С Ники за друго не се карат, но на Ники гардеробът й непрекъснато му е в устата", разправят подчинени на Костадинова в Олимпийския комитет.

Попвасилев никога не е подарявал панталон на Стефка, но пък затова се реваншира със скъпи часовници. Колекцията на бившата атлетка наброява поне 10 униката, чиято стойност възлизала на поне 100 хиляди евро.

източник: Уикенд

Прочита: 6287

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.