Четвъртък, 18 Юли 2024

Стоичков и Пеневи "вкарали гол" на Асдис Ран?

Печат Е-мейл
18 Август 2010

Асдис Ран и Гардар ГунлаугсонИсландката Асдис Раи, която на 12 август чукна 30, е чукнала горе долу и толкова известни мъже, твърди светско издание.

"Ако клетникът Гардар Гунлаугсон беше българин, той щеше да се казва Генко Гинкин. Като знаменития мъж под чехъл от "Под игото"... Ледената кралица всъщност е гореща като лавата на вулкана Ейяфятлайокутл.

След снимките за няколко наши списания срещу компромисен хонорар за чипото й носле и едрия й кокал Асдис си направи футболен отбор. Без мъжа й, който ходи с каскет и рога. Първо и почти едновременно гол и асистенция във вратата й записаха великите Христо Стоичков и Любо Пенев... Естествено това нападение нямаше да има същия блясък без Емо Костадинов. Тихата вода е най-дълбока, затова и той пи от исландския гейзер.

Светата троица на ЦСКА обаче не би струвала нищо без своя гуру Димитър Пенев. Сърцеведът от Мировяне ги е учил как се рита топката, как се хваща чашата и къде се гали жената. Тази романтична лексика едва ли е особено подходяща, защото неминуемо трябва в прав текст да отчетем, че чичо и племенник са баджанаци. Аха, ето защо Гардар Гунлаугсон е бил резерва в ЦСКА - просто титулярка е била жена му", гласи забавният текст на светския журналист Борис Ангелов.

източник: Шоу

Прочита: 4533

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.