Събота, 11 Май 2024

Гибона залюби украинка с две деца

Печат Е-мейл
30 Юни 2010

Божидар ИскреновПопрецъфтяла украинка е новата сърдечна тръпка на футболната легенда Божидар Искренов

След законната съпруга Алина и "втория дубъл" на връзката с Камелия Воче, Гибона днес люби блондинката Елена Милчева. Родената в Киев дама работи в столичната община.

В профила си в социалната мрежа фейсбук тя е написала, че има два деца и че в момента е обвързана, явно визирайки с Божидар Искренов.

"Радостта на народа" обаче не бърза да "бие тъпана" за новата им връзка. Въпреки че вече няколко месеца са заедно, той отказва да говори за Елена и дори е спрял да вдига телефона си на журналисти. Навярно още му държи влага от публичността на предишната му лавстори с певицата Камелия Воче, с която се раздели скандално преди близо година.

източник: Шоу

Прочита: 4290

Коментари (1)

...
Nova sarde4na trapka ili bezplatno priuten.
555 , 07 юли 2010 01:21

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.