Събота, 27 Юли 2024

Децата на Балъков не знаят Български

Печат Е-мейл
20 Май 2010

Красимир БалъковКраси отново изоставен от немската си приятелка Кати Фогел

Германската любовница на Краси Балъков – Кати Фогел, пак го заряза. Бившата служителка в счетоводството на католическо братство изкара известно време при треньора на „Черноморец” в Бургас, но преди няколко дни е отлетяла обратно за родината си.

Госпожица Фогел посети страната ни, след като няколко месеца се инатеше и не искаше да последва Бала. До Кати достигнали слухове, че авери на бившия национал упорито му търсят половинка край морето, и тя мълниеносно стегнала куфарите и резервирала самолетен билет. Той обаче не бил еднопосочен. От няколко дни треньорът на „акулите” отново обикаля стадион „Лазур” начумерен, след като Кати отпрашила обратно за Германия.

„Къщата ми в Арбанаси много й харесва. Ако имаше как, Кати щеше само в нея да стои. Но ето че сега пак съм сам. Нелека е съдбата на футболните треньори”, жалвал се Балъков пред приятели. Героят от САЩ’94 се утешавал с това, че тези дни и той ще яхне самолета за Щутгарт. Първенството вече приключи и треньорът разпусна „Черноморец” за лятна ваканция.

Бронзовият медалист от САЩ’94 не крие, че двете му деца от бившата му съпруга Татяна – Глория и Красимир Балъков-младши, не знаят добре родния си език. 19-годишната му дъщеря е родена в България, но за няколко месеца заминава с родителите си в Португалия, след като баща й отива в „Спортинг” (Лисабон).

„Тя проговори португалски, а след това научи и немски, когато се преместихме в Германия. Синът ми се роди в чужбина и също не можа да научи български”, признава си Бала.

източник: Уикенд
Прочита: 6599

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.