Сряда, 01 Февруари 2023

Капка изневерила първа?

Печат Е-мейл
25 Ноември 2011

Волен Сидеров и КапкаСпонтанният аборт на журналистката Капка Георгиева преди 4 години е преобърнал интимния й живот с лидера на „Атака" Волен Сидеров,твърдят източници. С времето чувствата на двамата охладнели дотам, че имало дни, в които не си разменяли и дума.

Двойката продължавала да съжителства под един покрив, защото Капка била убедена, че връзката им е кармична и няма на света жена, която може да ги раздели. Забременяването си пък отдавала на факта, че след петилетки на греховна извънбрачна любов Бог е решил да ги възнагради за светлите чувства, които изпитват един към друг.

Искрено се надявала на повторна бременност, оправдавайки се с библейските герои Сара и Авраам, който на късен етап от живота си се сдобили с потомство.

Така обаче и не успяла да зачене. Скандалите ставали все по-чест гост в дома на политическото семейство, минаващо за образец на съпружеска двойка. До ушите на националист №1 започнали да пристигат какви ли не грозни слухове. Близки и познати му подмятали, че нероденото хлапе е „дело" на негов близък приятел, да си отваря добре очите, ако иска да запази авторитета си на мъж.

Дълго атакистът преживявал вътрешно огорчението, без да дава външен вид, че страда. Приятелите му се чудели, дали той самият може да има деца, тъй като отдавна е прехвърлил 50 лазарника без да остави челяд. Така и не събрали кураж да го разпитат по деликатната тема.

Паметливи припомнят, че лошият късмет сполетя бившите влюбени по време на сватбата им на 12 декември 2006 г. Венчалният пръстен за Сидеров се запънал на два пъти и притесненият кум Валери Симеонов едва го надянал на пръста му. Според поверията това било поличба, че бракът няма да трае дълго.

Сватбеният ден също бил променян два пъти, напук на суеверията, гарантиращи безоблачно съжителство.

Докато била жива Вера Кочовска, Капка редовно се консултирала с нея по личните си проблеми. Ясновидката била категорична, че им предстои светло бъдеще, но така и не пожелала да уточнява в какво по-точно ще се състои личното им щастие. Малко преди да умре, пророчицата викнала Капка при себе си и й предрекла, че двамата с Волен ще се разделят с грозен скандал. Щели обаче пак да се съберат през 2014-а, огорчени от другите си връзки.

Вече цяла седмица лидерът на „Атака" и съпругата му не слизат от първите страници на вестниците с шумен панаир. Клюката, че Волен има връзка с младата атакистка Деница Гаджева, която преди това е била интимна с доведения му син Димитър Стоянов, се оказва вярна. Покрай скандалите обаче Волен и Деница временно са се разделили и вече не живеят заедно.

източник: Уикенд

Прочита: 5369

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.