Петък, 23 Февруари 2024

Навиват Цветан Цветанов да става актьор, дават му роля в "Под прикритие"

Печат Е-мейл
16 Май 2011

Цветан ЦветановМинистърът на вътрешните работи Цветан Цветанов може да се превърне в новата филмова звезда, твърди "168 часа". Авторите на кримисериала на БНТ "Под прикритие" не изключват възможността Цветанов да приеме тяхната покана за участие в продукцията.

Министърът вече е помогнал на продуцента Димитър Митовски, като лично е дал разрешение в снимките да участва отряд от барети на МВР. Спецчастите са се снимали без хонорар, като актьори в сериала са и няколко редови полицаи. Предложението към Цветанов е да играе себе си, ръководейки спецакция.

И докато министърът все още обмисля предложението, главният архитект на София Петър Диков вече взе участие в продукцията на БНТ. Той не скри, че се е чувствал отлично на снимачната площадка. Желанието на екипа е да вкара в сериала още известни политици. Новите попълнения в следващите епизоди на "Под прикритие" са актрисите Койна Русева и скандалната Елен Колева.

Прочита: 4274

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.