Неделя, 19 Май 2024

Даниел Вълчев влюбен до уши

Печат Е-мейл
09 Декември 2010

Милена Паунова и Даниел ВълчевБившият министър на образованието Даниел Вълчев се носи на крилете на любовта след приключилия официално развод с жена му Анелия. Отскоро някогашният адвокат на Емил Кюлев вече не се притеснява да демонстрира публично чувствата си към своята изгора Милена Паунова, с която се залюби, докато бе министър.

Вълчев и Милена се появяват гушнати на светски събития и говорят без притеснения за съвместния си живот. Засега двамата отклоняват с усмивки въпросите за бъдещ годеж и сватба, но не крият, че битуват като семейство, пък макар и необвързани пред Бога.

Даниел Вълчев се е развел без драми с жена си Анелия и е приел условието да плаща издръжка за двете си дъщери. Ексминистърът на образованието е предоставил на бившата си съпруга жилището, в което двамата живяха повече от 15 години.

Изгората на очилатия юрист Милена Паунова също има брак зад гърба си, който е завършил трагично. Бившият съпруг на стилната брюнетка Пенко е бил барман в Хасково, а в същото заведение като сервитьорка е работила и Милена. Малко след сватбата им Пенко е привлечен като обвиняем в съдебно дело за убийството на сестра си и младото семейство се разтуря.

Справедливостта изисква да отбележим, че Даниел Вълчев постъпи джентълменски, когато бе спипан да кръшка на жена си, докато бе министър. Той пожела развод с Анелия и дори бе готов да признае в съда, че разтурянето на брака се случва по негова вина. Даниел Вълчев намери сили да обясни и на децата си, че е омаян от друга жена и че иска да живее с нея.

източник: Уикенд

Прочита: 20453

Коментари (2)

...
Харесвам истории за бивши сервитьорки, додрапали се впоследствие до депутаНтки, банкерки и прочее. Сигурно точно това заслужава Даниелчо.
kiol , 24 март 2011 22:04
...
Пълни глупости, с Пенко сме израстнали заедно, познавам и сестра му (бог да я прости).Инцидента стана зимата на 1990г, Пенко караше полицейската школа в Симеоново. Всичко беше неволен инцидент със служебното оръжие от типа на "празна пушка веднъж гърми). Тогава той беше ерген а не да твърдите че това била причината за разрухата на младото семейство.Всичко е парички,"Имаш ли парички обичат те всички",за съжаление Пенко нямаше колкото Даниелчо.
И. Т. , 07 юни 2022 15:02

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.