Понеделник, 04 Декември 2023

Яне Янев: Годеницата ми е прекалено стара за мен

Печат Е-мейл
23 Ноември 2010

Яне ЯневЯне Янев, който 5 години кри годеницата си по-стриктно от рецептата на "Кока-кола", в последните седмици й докара мускулна треска от разхождане из тв студиа и вестникарски редакции.

В понеделник лидера на РЗС и благоверната му студентка по право "дефилираха" при Гала.

Пред нея Яне се изповяда, че бил оглеждал много момичета през годините, но Галя му направила уникално впечатление на една предизборна среща през 2005 г., той се влюбил в нея до уши и веднага помолил да му намерят телефона.

На въпроса не я ли притеснява 15-годишната разлика във възрастта им, студентката призна, че в началото това наистина я гризяло. "Аз даже си мисля, че е прекалено стара за мен", направи опит да се пошегува Янев. Той за пореден път оправда шокиращия факт, че майка му се запозна с Галя едва миналата седмица със "стара семейна традиция", според която родителите на младоженеца не познават булката преди годежа.

Освен годеницата другата най-обсъждана тема около лидера на РЗС са имотите му в родното му село Малък Цалим. Вярно ли е, че Янев строи палат за 4 млн. лева, спазил ли е закона, питат се местните, докато камиони с материали пъплят по черния път към селцето. Репортерска проверка показа, че до малката стара къща на дядо си, на когото е кръстен, Яне строи вила, издържана изцяло в камък и дърво. "Снимайте, за да види цялата държава, че това не е нито хасиенда, нито хотел за 4 млн. лева, както някои го изкараха", прикани репортерите братовчедът на Янев - Наско.

200-300 метра над вилата на Яне се разпростира кравефермата на политика, която е с размерите на прогимназия. Той я гради по европейски образец - с алуминиева дограма, с плочки и санировка, която в момента довършват група роми. До кравефермата пък има модерна конюшня за четирите Яневи коня. "Имам 41 крави, имам и стари клиенти, които купуват от мен телета. По 21 продавам", похвали се той. За годежа си депутатът заклал 2 теленца, а гостите си облизали пръстите, разказва още Янев. По думите му новите градежи дотук му излезли около 48-50 000 лв. За произхода на парите обяснява, че е "наследил някой лев от дядо си". "Вижте, гей ме изкараха, булката ми била купена, какво ли още ще измислят... Но това няма да ме спре", отсича лидерът на РЗС.

източник: Шоу

Прочита: 3509

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.