Събота, 22 Юни 2024

Явор Бахаров спря дрогата

Печат Е-мейл
17 Април 2013

Явор БахаровЛюбовта преобрази напълно Явор Бахаров и актьорът се е отказал от всичките си пороци, радват се негови приятели. Младата звезда от „Стъклен дом" и „Недадените" е спрял напълно дрогата, както и алкохола и вече много рядко може да бъде забелязан само с обикновена цигара в уста.

Пълната промяна на къдрокоското се дължи изцяло на новата му половинка Александра Тюркмен. Дъщерята на покойния подземен бос е примерно момиче, на което са чужди обичайните за младите из-цепки и пороци. Синеоката хубавица е отглеждана строго от майка си Адриана и дори не е сред редовната клиентела на столичните нощни заведения.

Александра заляга само над уроците и е концентрирана върху развитието на театралната си кариера. Тя е първокурсничка в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов и според състудентите й досега не е пропуснала нито една лекция. За да впечатли примерната си половинка, а най-вече роднините й, Явор тотално е скъсал с имиджа на лошо момче.

Доскоро той бе чест посетител на баровете из София, където се събира арт прослойката, и излизаше почти всяка вечер, поливайки скитанията си с обилни количества алкохол. За капак Бахаров не се притесняваше да признае, че пуши марихуана и не намира нищо лошо в това. Пороците му не пречеха ни най-малко на предишната му изгора Луиза Григорова, която също си падаше лошо момиче и обичаше да се отдава на забранени удоволствия.

С днешна дата обаче и наркотиците, и силните питиета са спомен за него. Явор си позволява само бира, когато излиза с Александра, а за трева дори не помисля, разкриват приятелите му. Той е зарязал и разюзданите момчешки компании, с които често лудуваше, и вече прекарва вечерите си кротко в прегръдките на госпожица Тюркмен.

източник: Уикенд

Прочита: 2861

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.