Събота, 22 Юни 2024

Руслан Мъйнов съвсем се стопи

Печат Е-мейл
01 Декември 2012

Руслан МъйновРуслан Мъйнов сащиса сънародниците ни по време на концерта в Чикаго, който изнесе заедно с екипа на „Комиците" преди няколко дни. Българите, живеещи в странство, не можеха да повярват, че пред тях седи червенобузият дебел актьор от едно време.

Сега зевзекът се е стопил с повече от 30 килограма и ако продължава да слабее,скоро ще заприлича на щека. Колегите на Руслан Мъйнов обаче се радват на новата му визия, защото след раздялата със сланините той не се оплаква от проблеми с кръвното и холестерола. От „Комиците" обаче се бъзикат с актьора, че толкова е заслабнал, че като нищо могат да го объркат с Петьо Шайбата, чиято фигура наподобява солета.

източник: Уикенд

Прочита: 3210

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.