Петък, 22 Септември 2023

Канят извънбрачния син на Ламбо във „ВИП брадър“

Печат Е-мейл
07 Август 2012

Владимир ДанаиловИзвънбрачният син на актьора Стефан Данаилов – Владимир, е поканен да влезе в къщата на „ВИП брадър" през септември, издадоха неофициално за „ШОУ" хора от кухнята на предаването.

Първоначално „американецът" е отказал и дори предложената сума от 10 000 лева не успяла да го склони да се раздели със свободата си за цели два месеца и да „търпи толкова дълго време префърцунени хора".

Организаторите на риалити формата обаче се постарали да го убедят, че в къщата ще има трибуна за изява и спокойно ще може да проповядва идеите си и Божието слово, по което е запален. Така по-лесно щял да събере и последователи за собствена църква, която от години мечтае да създаде. С парите пък щял да финансира друго свое благородно начинание - да строи къщички за бездомни върху наследствен фамилен имот в Родопите. Синът на актьорите Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева, който твърди, че единствен баща му е Бог, щял да обясни публично на хората и Закона на цялото. Той приел и като преди звикателство влизането на Памела Андерсън в къщата и се е заканил лично да я вкара в правия път, и то на чист английски.

Владимир Данаилов е успял да се пребори да влезе в къщата на Големия брат с Библия в ръка. Пред камерите ще стане ясно дали Влади наистина се къпе през 10 дни и не се поглежда в огледалото, както сам си признава неведнъж.

източник: Шоу

Прочита: 3610

Коментари (2)

...
www.vipbrotherbulgaria.info

www.facebook.com/VIpBrotherBulgaria
a3 , 08 август 2012 14:19
...
Ако нещо ме откаже да гледам предаването то това ще е участието на такива хора.
78 , 09 август 2012 10:35

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.