Четвъртък, 23 Март 2023

Слави забрани на беквокалистката си да говори в ефир

Печат Е-мейл
19 Юли 2012

Цветелина Грахич и Слави ТрифоновБеквокалистката на "Ку-ку бенд" Цветелина Грахич е получила забрана от шефа си Слави Трифонов да импровизира и да говори по време на ефир, разкриха от екипа на предаването.

Певицата често късала нервите на Дългия с внезапните си включвания по време на разговорите му с гостите на шоуто. По сценарий Грахич се включвала от време на време с пиперливи реплики по микрофона по адрес на Трифонов, но си позволявала да импровизира без позволението на Дългия.

Неотдавна 20-годишната певица със сръбски произход скандализира пуританите, публикувайки в социалната мрежа „фейсбук" карта на всички татуировки на тялото си. Цветелина имала славата на тийнейджърка без много задръжки.

Необичайната си фамилия Грахич дължала на баща си, който е босненец. Музикалният си талант пък е наследила от майка си Пепа, която в миналото се е подвизавала с микрофон в ръка в кръчмите на бившата югославска република.

източник: Уикенд

Прочита: 5952

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.