Петък, 09 Юни 2023

Слави прецака Деян Икебаната

Печат Е-мейл
05 Юни 2012

Слави Трифонов и Деян ИкебанатаНеотдавна Деян Икебаната получи в ефир от Слави Трифонов изкушаващо обещание - да запише дует с Гъмзата. Към днешна дата обаче такъв още няма. Май няма и да има.

Неделчев, който иначе постоянно плюе по чалгата, на момента се съгласи и прие с охота предложението на Дългия. Той очаквал след реализацията да му потръгнат и участията. За негов лош късмет обаче се оказа прецакан.

Видимо гневен от неприятната ситуация, изпълнителят на "Дъртака" написа във фейсбук профила си: "Всеки ден ме питате кога ще запиша дует с Гъмзата? Няма да има дует по всяка вероятност. Слави се обади един път преди 28 дни. Каза, че е готов и ще звънне след седмица. Не се обади. Не питайте мен какво става, моля ви. Питайте Слави Трифонов. О' кей?"

източник: Шоу

Прочита: 4436

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.