Вторник, 18 Юни 2024

Фотилас отказа развод на Елена Петрова

Печат Е-мейл
08 Май 2012

Елена ПетроваЕлена Петрова няма да се развежда с богатия си мъж Аристотелис Фотилас, разкриха нейни близки.

Според запознати със "семейните войни" между гръцкия бизнесмен и актрисата, двамата са сключили сделка, според която милионерът , ще издържа звездата от "Стъклен дом" и двамата им близнаци. Както и при всичко друго, което звучи прекалено добре, за да е истина, и в тази ситуация не липсва уловка - в замяна актрисата не трябва да се обвързва с други мъже.

Петрова и Фотилас ще останат женени, но с отворен брак. Така и двамата ще имат право на кратки забежки извън семейното ложе. Споразумението обаче съвсем не се харесало на любовника на Елена - оператора Светлин. Той не е женен и иска истинско семейство, но такова за момента няма как да се случи в живота му. Или поне не с къдрокосата звезда.

източник: Шоу

Прочита: 51532

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.