Неделя, 09 Май 2021

„Женени с деца БГ“ спира до второ нареждане

Печат Е-мейл
08 Май 2012

„Женени с деца БГ“Българската версия на "Женени с деца" ще бъде спряна, разкриха източници от Нова тв. Резултатите от първите излъчени епизоди са g толкова незадоволителни, че ръководството на Нова е решило да преосмисли решението за производство на ли-цензионния проект.

"Той е е точно толкова тъп, колкото оригинала, идеално се вписва в българската действителност, а и актьорите стоят добре. В телевизията обаче още търсят причината защо никой не го гледа, а тя е страшно проста - лошо програмиране!", каза източникът на "Шоу".

Все още собствениците на Нова тв от MTG не са се произнесли за окончателното спиране на лицензионния сериал. "Засега е само до второ нареждане", коментираха от медията.

източник: Шоу

Прочита: 2480

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.