Вторник, 18 Юни 2024

Елена Петрова заведе приятеля си на концерт на Ищар

Печат Е-мейл
08 Юни 2011

Елена Петрова с приятеля сиЕлена Петрова се появи с любимия си на концерта на Ищар в Античния театър в Пловдив. Зоркият обектив на фотограф от podtepeto.com излови актрисата и младежа с нея.

Вероятно информирана за сценария на спектакъла, актрисата пристигнала във VIP сектора на четвъртата песен, когато снимките вече били забранени, фотографи нямало, а и било  достатъчно тъмно, за да остане незабелязана.

За всеки случай, още при влизането си, Петрова се била подсигурила с шапка и шал, така че околните да не я разпознаят.  От самото начало  с появата си брюнетката се развихрила и изкарала концерта на крак. Елена сядала на стола си колкото да пие вода и да каже нещо на мъжа до себе си.

От своя страна той не се отлепил от седалката. Младежът дъвчел дъвка  и не бил толкова екзалтиран от изпълненията на Ищар, колкото била Елена. Двамата избягвали да демонстрират близост. След края на последния акорд актрисата отново сложила шапка и изчакала на място да си тръгнат хората, та да не бъде разпозната.

Прочита: 3088

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.