Неделя, 28 Ноември 2021

Юксел Кадриев проговори за развода си: Бонка ми заби нож в гърба!

Печат Е-мейл
24 Ноември 2009

Юксел КадриевДва месеца снахата не се обажда да чуе детето, разкри майката на водещия

Най-после потайният водещ на новините по Би Ти Ви Юксел Кадрйев намери сили и публично призна за предстоящия си развод със съпругата си Бонка.

„Когато дъщеря им остана при Юксел, два месеца Бонка не се сети да й се обади", оплака се майката на новинаря Гина, която се грижи за 8-годишната Габриела.
„Да, развеждам се. Решението е мое и назряваше в мен от 4-5 години. Направих хиляди опити с Бонка да се разведем като нормални хора, живеещи в 21-ви век. Единият е журналист, другият претендира да е оперен певец. Едва сега започвам да забелязвам неща, които 15 години не съм виждал. Чувствам се като излязъл от кома. Истина е, че с Бонка не живеем заедно от юни месец. Седнах и й обясних как се чувствам и защо се чувствам така. Поисках й развод. Опитвах се да променя нещата, но тя с времето се промени. Не поддържам никакъв контакт с нея. За 5 месеца съм я чул три пъти само. Дъщеря ни Габи е при мен, живеем под наем в една много приятна квартира на 50 метра от училището й. Учи се добре. Готов съм да играя ролята и на майка, и на баща, но това няма да е нещо ново за мен. Предстои ми дело и не искам нищо повече да коментирам. Обикновено този, който си приемал за най-близък, ти забива нож в гърба", сподели Юксел, визирайки бившата си половинка Бонка.
Кадриев обяснява, че жена му изобщо не се интерсува от детето им. "Нека всеки си даде сметка що за майка е тази, която не си е виждала детето от 2 месеца", пояснява Юксел.

източник: Контра

Прочита: 9887

Коментари (3)

...
Имам един въпрос.Кой е журналист? Доколкото знаем той е назначен на работа в телевизията с диплома за дърводелец. Бонка не претендира да е оперен певец, защото точно това е завършила. А майка му с висшето образование за шивачка в две поредни изречения, каза две различни неща. Първо каза, че не може Бонка да иска всяка събота детето, а после че два месеца не го е търсила. Много интересно кога е бил майка и баща, след като детето ходеше на детска градина от 8 до 16 часа, а по-късно по същото време на училище. Той е на работа от 15 до 23 часа. А колкото до това, че мие, чисти и готви това са му останали навици от съвместният им живот с Евгени Минчев.
емилия , 25 декември 2011 00:52
...
Евгени Минчев му го е забил.
6>@> , 21 февруари 2012 21:07
...
Бившата му съпруга, защото не се интересува от дъщеря им има заведени 4 броя преписки до Прокуратурата, тъй като той отказва да дава детето.
боб , 24 февруари 2012 22:32

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.