Понеделник, 20 Март 2023

Евгени Минчев предлага секс на гол репортер

Печат Е-мейл
03 Май 2011

Даниел Петканов и Евгени МинчевВ светските среди усилено се говори, че Евгени Минчев е имал голямо желание да пробва в сексуалните умения на голия репортер Даниел Петканов, който в момента е под крилото на Милен Цветков като репортер.

Даниел се пробва преди време като кадидат-водещ в "Шоуто на Слави", но си остана по-известен като "Мистър УНСС". Тази титла и стегнатото му тяло явно са се оказали достатъчни за Минчев да си представи какво биха направили двамата на четири очи.

Петканов обаче отказва да обсъжда темата, но не отрича, че в клюката има нещо вярно, защото доста пъти към него са се обръщали известни мъже, търсещи ласки, съобщава Life style". Той само разкрива, че мъжът е популярно лице и няма нужда да си прави автореклама на негов гръб.

Мнозина се съмняват и как Даниел се намери на работа в телевизията. Според злите езици "Мистър УНСС" е изкушил и шефа си Милен Цветков, за когото също се говори, че от време на време отскача до левия бряг.

Прочита: 5233

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.